ארוחה וטעימות בנמל יפו. בואו בואו

בלי כל סיבה, איני נוהג לכתוב על פעילותי בסלואו פוד בישראל. אז הנה אני חורג ממנהגי המגונה ומזמין אתכם לאירוע שגם יגרום לכם לאכול טוב, לקנות מצרכים מעולים וגם יעזור למרכז לחירשים ועיוורים. אני מתחיל להישמע כמו תשדיר בחירות, אז הנה נוסח ההזמנה.

ביום שישי הקרוב, ב-26 לדצמבר, אנו מתחילים במסורת של ארוחות וטעימות עונתיות, יחד עם נמל יפו, מרכז "נא לגעת" ושוק האיכרים של תל אביב.
את הארוחות והטעימות ילוו מיטב השפים בארץ שישתמשו בתוצרת האיכרית של השוק וכן בדגים שמביאים דייגי יפו.
מרכז "נא לגעת" הוא בית המאגד בתוכו תיאטרון שמפעילים חירשים עיוורים, בית קפה (קפיש) המנוהל על ידי מלצרים חירשים ומסעדה (בלק אאוט), חדר חושך המופעל על ידי מלצרים עיוורים. האירועים הם יוזמה של תנועת סלואו פוד בישראל, שוק האיכרים של תל אביב (הנמצא תחת רשת שווקי העולם של סלואו פוד), נמל יפו ומרכז "נא לגעת".

 

באירוע עצמו המסעדות כתית (מאיר אדוני), אל באבור (חוסאם עבאס), כרמלה בנחלה (דניאל זך), עזורה (אלרן שרפלר), אקליפטוס (משה בסון) וכן אלינוער רבין ונלי קרפנר יבשלו ממיטב תוצרת שוק האיכרים. המנות יעלו מחיר סימלי של 25 שקלים כאשר כל ההכנסות יהיו קודש למרכז נא לגעת. סביב שולחן ארוך ב"קפיש" יהיו המנות השונות בתוספת מרקים וקינוחים שונים (כולל מאפים ועוגיות של דודו אוטמזגין).
בחדר החושך (בלק אאוט) יתקיימו מספר סבבים של טעימות. טעימת זני עגבניות בליווי קרקרים משוק האיכרים, זני תפוחי אדמה, זני שמני זית בליווי תפוחי עץ ויינות. כל סבב יארך כחמישים דקות ויעלה חמישים שקלים. מומלץ להזמין מקומות מראש.
במקביל יהיו במקום דוכנים של חלק מאיכרי השוק ובהם תימכר תוצרת מקומית מעולה. האירוע מתוכנן לפתוח מסורת עונתית ויתקיים ארבע פעמים בשנה.
לחברי סלואו פוד תינתן הנחה של עשרה אחוז בארוחות ובטעימות.
לדף האירוע בפייסבוק

כולכם מוזמנים בחום

 

 

פרסם תגובה או השאר עקבות: Trackback URL.

תגובות

  • שועי  ביום דצמבר 24, 2008 בשעה 11:10 am

    תבורך משמיא
    דע לך כי פסוליה הוא אחד משירי השבת החביבים עליי
    היהיה באירוע היפואי דבר מה לכרסם גם עבור הבולסים בכשרות?

  • רפרם  ביום דצמבר 24, 2008 בשעה 11:15 am

    כל האוכל יהיה כשר.
    גם בטעימות בחדר חושך לא נכניס בהפתעה עגבניות משוקצות.
    אשמח לראותך

  • שועי  ביום דצמבר 24, 2008 בשעה 12:10 pm

    חשוב לדעת.
    עם כי, סגי-נהור ייסד את הקבלה
    ומעולם דומני לא עסק בהשגחת כשרות
    וטוב שכך
    ואראה עוד באם אוכל להגיע
    יום נעים, מחשבות טובות

  • דיתהמוק  ביום ינואר 3, 2010 בשעה 2:39 pm

    האם האירוע שאתה מתאר כאן הוא חד פעמי או שמתקיים מדי יום שישי בכל חודש ינואר, כפי שראיתי במספר מקומות באנטרנט?

כתיבת תגובה