אהלן
מחר הולך להיפתח באופן רשמי שוק האיכרים של תל אביב. לא אלאה אתכם בפרטים, הם מופיעים למטה. רק אזכיר שהשוק זכה לליווי של תנועת סלואו פוד וצפויה התפתחות של השוק ברחבי הארץ.
יש משהו יפה במבט של האיכר המוכר את התוצרת שלו, מבט מלא שביעות רצון. יש משהו יפה במבט של הקונה, מבט של הכרת תודה לאיכר. המבטים האלו הם חלק מהשוק והרגשתי אותם בהרצה של השוק בשבוע שעבר. עבורי זה היה מרגש.
אני מצרף את ההזמנה של שיר ומיכל ומצטרף אליה.

השבוע, לראשונה בארץ, נפתח שוק האיכרים של תל אביב.
מיזם שחלמנו בזמן שחיינו, עבדנו ולמדנו בצרפת, איטליה וארצות הברית ולא האמנו שיוכל להתאפשר במציאות הישראלית.
סוף סוף זה קורה.
שוק האיכרים של תל אביב כבר כאן. כל יום שישי בנמל תל אביב. מול הים הכחול – מיטב החקלאים, הגבנים, האופים והיצרנים מכל הארץ מגיעים מדי שבוע למכור את תוצרתם המובחרת בעצמם.
התוצאה היא מבחר מרהיב באיכות בלתי רגילה ללא פערי תיווך, במחירים הוגנים. לפי הכללים של ארגון Slow Food הבינלאומי שעמו אנו פועלות.
זנים מיוחדים של ירקות ופירות כמו תות שדה לבן, אספרגוסים מופלאים וזני ירקות ועשבי תיבול שהולכים רק לייצוא; גבינות משובחות, לחמים מופלאים, שמן זית, בירה ארטיזנלית ועוד ועוד…
זוהי חגיגה קולינרית, מוסד אמיתי שמבקש להציע חווית צריכה אחרת מחוץ לסופרמקטים מקוררים וללא שקיות ניילון – חלום שלנו שהתגשם.
אנו מזמינות אתכם לחגוג איתנו בפתיחה החגיגית, ביום שישי הקרוב, ה-30.5, ב-11 בבוקר.
מחכות לראותכם,
שיר הלפרן ומיכל אנסקי
תגובות
מה עם שנת השמיטה ? גורנישט
שזה לחילונים בלבד- ימים חמים- דיאודורט
בגרמנית
למה אתם הולכים מכות דוקא כאן?
מה זה פה, ynet?
אם אין חצילים תקנו לחם
ואם אין לחם תקנו חצילים מהפלסטינאי שתוצרתו לא חייבת בשמיטה
אפשר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים
ולו בשביל האספרגוס, אהובי 🙂
אגב לפני חודש וחצי הייתי במקבילה הניו יורקית והיה מקסים. אני בטוחה שגם כאן היה מוצלח. רק קצת יותר חם.
באיזו שעה נפתח השוק?
מהשעה שמונה בבוקר עד חמש בצהריים